Xmas Gone Mad

Tijdens Xmas Gone Mad (uitgesproken als Christmas Gone Mad) worden overbekende kerstklassiekers nét even anders uitgevoerd dan iedereen gewend is. Nummers als Baby, It's Cold Outside, All I Want For Christmas Is You en Have Yourself a Merry Little Christmas gaan ineens over de stress rond het kerstdiner, verlanglijstjes en het ontwarren van strengen kerstlichtjes. Maar niet alleen de frustraties van de gewone mens komen aan bod: zelfs bij de Kerstman thuis blijkt niet alles koek en ei te zijn! Als de rendieren en kerstelven dan ook nog hun arbeidsomstandigheden ter discussie gaan stellen, is de waanzin compleet. Komt het ooit nog wel goed met Kerstmis?

 

De eerste editie van Xmas Gone Mad was in december 2012 te zien in de kleine zaal van Philharmonie Haarlem. Erik Brey, Laurie Reijs, Cinthia de Neef en Paul Walthaus zongen een keur aan kerstklassiekers, stuk voor stuk van een nieuwe tekst voorzien door Petra C. van der Eerden. Het ensemble bestond uit 5 studenten van Dansacademie Lucia Marthas: Marieke van Diepen, Maike Douma, Pauline Deheegher, Demi De Jong en Terence Uphoff.

 

Kerst Mis door Erik Brey en Cinthia de Neef tijdens Xmas Gone Mad 2012. Meer videos zijn te vinden op ons YouTube-kanaal.

Lees hier de recensie van Musical-Info.

 

Het team van Xmas Gone Mad bestaat uit:

Petra C. van der Eerden - Script, liedteksten

& kostuums

Marinus de Graaf - Script, vormgeving

& productie

Rich Ascroft - Regie & choreografie

Michiel Münninghoff - Muzikale leiding & piano

Jan Kortbeek - Licht

Jan van Dijk - Geluid

 

Xmas Gone Mad is nu te boeken voor december 2013. Neem voor meer informatie contact op met M Theaterproducties.

Xmas Gone Mad - Affiche 2012

Scenefoto's 2012

Scenefotografie: Rozewitha Somers

Meer informatie over Xmas Gone Mad is te vinden op de website.

©2013 M Theaterproducties / Marinus Vormgeving - All rights reserved